Nok et fjollete nakenstunt

by: OutOfTheBox Saturday, March 14th, 2009

Det er ganske vilt å følge med på hvor villige folk er til å kle seg nakne på TV for noen minutters berømmelse. Sist ute var den svært så unge Kim André Olsen (17) i TV2s program Norske Talenter.

Det er ganske sikkert bra for TV2 og for programmet. Men er det bra for den unge gutten? Dette stuntet ligger allerede der ute på YouTube. Der vil det ligge lenge. Vil han synes det er like morsomt om tre år eller ti år? Og hva om det er ei 17 år gammel jente neste gang, på et eller annet direktesendt show?

Skal noen beskytte disse ungene mot å dumme seg ut? Er mediene uten ansvar i slike saker?

Etterhvert synes jeg faktisk at det begynner å bli et visst behov for å beskytte popularitetssøkende unger mot å drite seg ut alvorlig på TV – både i forhold til stripping, samleier foran all verden på Big Brother, Paradise Hotel, Robinson og hva de nå heter alle programmene. Kanskje en etisk kode for reality-TV?

Noe bør gjøres synes jeg. Spesielt i forhold til å beskytte svært unge folk og folk som ikke har forutsetninger for helt å skjønne konsekvensene. Dette siste stuntet var jo nesten barneporno.


Related Posts:

5 kommentarer to “Nok et fjollete nakenstunt”

Ole skrev:

AMEN

Comment made on March 14th, 2009 at 3:07 pm
Fjonka skrev:

Nå er Jan Fredrik Karlsen 36 år og en av dommerne i Norske Talenter…

17-åringen som høyst sannsynlig vant et veddemål med kompisene, og tjente seg rik i går, heter Kim André Olsen.

Comment made on March 14th, 2009 at 4:27 pm
OutOfTheBox skrev:

Fjonka: Tabbe! Har rettet det nå. Takk!

Comment made on March 15th, 2009 at 1:38 am
mjay skrev:

FY FAEN FOR EN TØFF 17ÅRING!!!!! VIRKELIG IKKE MANGE SOM HAR TURT DET DER: han gjor det no bare haN ! drittbra

skulla ønska vi hadd flere folk som turt litt i norge

Comment made on March 15th, 2009 at 3:55 am
Zeal Sean skrev:

Negar har ikke Khan til etternavn. Hun er perser og dem har ikke Khan navnet som etternavn. Hun endret etternavnet før hun dro til India fordi noen av topp skuespillerne i bollywood (copywood) har khan til etternavn (ironisk nok er de heller ikke ekte khan).
Negar gikk på mottaksklasse på Lambertseter videregående skole og gikk ut i 1997. Hun er mye eldre enn det hun påstår. Hun er heller ingen kjendis i india, men kun en item girl. Det vil si jenter som blir brukt til litt vulgære scener eller sanger.

Comment made on March 24th, 2009 at 6:51 am
 

Skriv kommentar!